5 de juny 2009

Bé, amb aquest escrit m'acomiado de totes!
Ha estat molt interessant aprendre els recursos que ofereixen les noves tecnologies. Penso que com a professionals ens serà molt útil tenir aquesta informació, ja que podrem emprar molts recursos que segurament desconeixíem.
Aquesta assignatura ha sigut molt interessant!
Espero que els examen hagin anat molt bé i que una vegada els haguem acabat i tot hagi sortit bé, gaudiu molt de les vacances! Un petó molt fort per cada una de vosaltres!

Aiiii noiesss!!! Ahir vam fer l'examen de NTAE!!!! Quins nervis vam passar!
La veritat era un examen on es preguntava l'essencial, força fàcil si havies estudiat!
Ara a esperar la nota, que esperem que sigui bona!! Molta sort per tothom!!!!





Holaaa!!!!
L'altre dia vam fer l'exposició del nostre treball! Al nostre grup ens va tocar fer el tema 7, concretament "els recursos del mestre".
Sincerament ha estat un treball una mica complex per realitzar, ja que en un principi no teníem molt clar el què havíem de fer i estàvem una mica nervioses! Però això va ser al principi, ja que després, gràcies a l'atenció individualitzada, vam entendre molt millor en què consistia el treball.

Bé, tot i aquests petits inconvenients, l'exposició ha sortit força bé! Penso que hem explicat tot de manera entenedora i han quedat clars molts aspectes.
Aquest treball m'ha aportat molts coneixements que desconeixia. Gràcies a aquest, penso que tinc una idea més definida de quins recursos pot disposar el mestre.
Bé, per tal que teniu més informació i podeu disposar d'ella quan ho necessiteu, aquí us deixo una direcció on s'adjunta tota la informació que conté el treball!
http://docs.google.com/View?id=dhrmnghp_1dcq3mrck

Espero que us sigui de gran utilitat aquesta informació!